10 januari 2011

10 Jan

Hej.

Idag började skolan efter lovet, segt men ändå skönt, jag tänker såhär ”eftersom skolan börjar, så tar den snart slut igen” eller något. Jag har inget emot skolan egentligen, det är ju världens tillgång liksom, sen så klagar alla bara… Men det är ju såååå drygt att stiga upp på morgonen. Inte för att jag brukar sova särskilt länge för den delen.

Men det var kul idag och skolan, jag och Edda ska starta en bokklubb. Just det Edda, du och jag, inte bara jag! Vi har ännu inga medlemmar utom vi två. Men jaja.
Efter skolan gick jag och Edda ner till domus och gjorde ett kinder choklad test, rätt så kul. Men rätt så äckliga choklad grejor. Efter domus äventyret tog vi bussen hem till mig och lekte kurragömma med min bror.

Min lilla kamera har gått sönder. Min brorsa tappade den i golvet. Yay… Så nu är den ”paaj” som man säger i skåne eller ”trasig” som jag säger. I skåne.

Jag har hunnit virka lite, en fluffig nalle, eller katt. Har inte bestämt mig.

För cirka 45 minuter sedan kom vi in från våra granna, Max fyller år idag, Grattis till honom. Vi åt tårta och sånt födelsedagsit.

Mina amigurumi figurer blev dom sista bilderna före min kameras plötsliga död. R.I.P käre kamera…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: